Avek Noflik

Avek Noflik

Noflik staat voor aangenaam, prettig. En dat is precies wat Noflik voor u wil zijn: een aangename plek in huis waar u overdag heerlijk kunt ontspannen en waar u ’s nachts geniet van een goede nachtrust.

De Noflik boxspring is een hoogwaardige boxspring in een pure vormgeving, voorzien van subtiele details zoals de bies rondom en stoere RVS accenten.

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door hun bijzondere vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel en weldadig voor uw lichaam. De drie zorgvuldig op elkaar afgestemde comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen, en staan garant voor een gebalanceerde én duurzame ondersteuning. Bovendien ventileren Noflik boxsprings optimaal, resulterend in een aangenaam en gezond bedklimaat. En omdat ieder mens uniek is, is maatwerk een mogelijkheid. Zo kunt u kiezen uit matrassen in meerdere hardheden, vele unieke comfortcombinaties, extra bedlengte (tot 240 cm lengte mogelijk) en eventueel in maat aangepaste achterwanden.

Vast met standaard hoofdbord € 3995,-
Elektrische uitvoering € 5495,-

Extra informatie

Product

Boxspring

Merk

Avek