Sand

Sand

Sand boxspring van Eastborn

Een hoogwaardig product van Nederlandse bodem, volmaakt onze collectie. Gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid. Uniek comfort dankzij het unieke Sand Personal Support interieur met High-Low technology. Door middel van hoge en lage veren wordt jouw lichaam altijd op de juiste plek en wijze ondersteund. Het interieur wordt verder afgedekt met het zachte comfort van natuurlatex of natuurlatex gecombineerd met paardenhaar. Een topdekmatras zorgt voor een nog hogere comfortbeleving.

Zachter dan zijde, koeler dan linnen
Je goed voelen begint bij een optimale temperatuur- en vochtregulatie, hygiëne en frisheid van de matrasstof. De matrasstof van Sand is gemaakt met Tencel® garen. Dit garen heeft een geheel glad oppervlak dat heerlijk zacht aanvoelt. Uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ook heeft Tencel® een hoge vochtabsorptie, tot wel 50% meer dan katoen. Een Sand topdekmatras blijft daardoor altijd fris.

De Sand boxspring is in het geheel deelbaar, bij model Oak, ook het hoofdbord! Een prachtige aanbod van luxe stoffen aangevuld met robuuste poten completeren het prachtige meubel in uw slaapkamer. Het bed aanpassen naar uw gewenste lengte 210 cm kent geen meerprijs. Met recht een aanschaf geschikt voor later!

Vaste boxspring v.a. € 3900,- Verstelbaar + € 2000,-

Extra informatie

Merk

Eastborn, Sand

Product

Boxspring